Friday, May 18, 2012

Κορυφαίες διακρίσεις για την τεχνολογία στερεάς μελάνης της Xerox

Μια ιδιαίτερα σημαντική διττή διάκριση έλαβε η τεχνολογία στερεάς μελάνης της Xerox από τον ανεξάρτητο οργανισμό BERTL, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την ηγετική θέση της εταιρείας στην ανάπτυξη πρωτοποριακών τεχνολογιών αλλά και την κυριαρχία της στο χώρο των εκτυπώσεων γραφείου.

Αναλυτικότερα, το πολυλειτουργικό μηχάνημα Xerox ColorQube 9303 «βαθμολογήθηκε» με 5/5 αστέρια, λαμβάνοντας έτσι την αξιολόγηση "exceptional" από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο ανεξάρτητο οργανισμό BERTL. Την ίδια στιγμή, η τεχνολογία στερεάς μελάνης της Xerox έλαβε τη διάκριση BERTL'S BEST για την καλύτερη φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία μελάνης.

Εκτός από το φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό του, που μεταξύ των άλλων παράγει 90% λιγότερα απορρίμματα από μια αντίστοιχη laser συσκευή και «χάρισε» στο Xerox ColorQube 9303 και ολόκληρη τη σειρά ColorQube 9300 την πιστοποίηση ENERGY STAR®, πολλά ήταν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Xerox ColorQube 9303 που συνέβαλαν ώστε να λάβει το προϊόν την αξιολόγηση "exceptional" από τον BERTL.

Μεταξύ αυτών η εξαιρετική ποιότητα εικόνας του, τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που διαθέτει και η ευκολία που παρέχει στο χρήστη, χάρη σε «έξυπνες» λειτουργίες όπως η "Colour by Words" αλλά και στην πλατφόρμα Extensive Interface Platform της Xerox.

Επιπλέον, χάρη στο σύστημα τιμολόγησης "Hybrid Colour Pricing Plans" με το οποίο διατίθεται το Xerox ColorQube 9303, οι επιχειρήσεις μπορούν να μειώσουν στο μισό το κόστος της έγχρωμης εκτύπωσης, πληρώνοντας μόνο για τη συγκεκριμένη ποσότητα χρώματος που χρησιμοποιείται στην εκάστοτε σελίδα.

Πίσω, όμως, από το εν λόγω προϊόν «κρύβεται» μια πρωτοποριακή τεχνολογία, αυτή της στερεάς μελάνης, που εισήγαγε για πρώτη φορά η Xerox με τη σειρά ColorQube 9200. Αυτή ακριβώς η τεχνολογία ήταν που απέσπασε τη διάκριση BERTL'S BEST 2011, στο πλαίσιο των 16ων Ετήσιων Βραβείων του Οργανισμού, κερδίζοντας τον τίτλο της καλύτερης φιλικής προς το περιβάλλον τεχνολογίας μελάνης.

Πέραν του φιλικού προς το περιβάλλον χαρακτήρα της, η τεχνολογία στερεάς μελάνης ξεχώρισε επίσης για την εξαιρετική ποιότητα εικόνας και τα ζωντανά χρώματα που παράγει σε οποιοδήποτε υλικό εκτύπωσης, αλλά και για την ευκολία που παρέχει στο χρήστη.
ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.com don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment