Monday, May 28, 2012

Windows 8: τον Ιούνιο η Release Preview

Τα Windows θα αλλάξουν περαιτέρω μέχρι να κυκλοφορήσει η τελική τους έκδοση. Κυρίως, όσον αφορά την οπτική τους εμφάνιση. Όπως ανακοίνωσε η Microsoft, το Desktop θα αποκτήσει ένα σχεδιασμό βασισμένο στο νέο περιβάλλον εργασίας Windows Metro.

Ωστόσο, παρά τη νέα οπτική το Desktop θα σας δίνει την αίσθηση ότι μπορείτε να εργαστείτε με αυτό όπως τα Windows που ξέρετε, ενώ θα είναι συμβατό και με τις παλιές εφαρμογές.

Το επεξεργασμένο περιβάλλον εργασίας θα έχει πάρει τη οριστική του μορφή στην τελική έκδοση. Παρόλο αυτά στην έκδοση Release Preview που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο θα περάσουν οι πρώτες αλλαγές.

Εκτός από μερικές νέες λειτουργίες μπορεί κανείς να δει και οπτικές αλλαγές σε προγράμματα επικοινωνίας όπως τα Mail, Calendar, Messaging και People.

Με το νέο Metro interface η Microsoft εισάγει ένα πλήρες νέο APΙ για τα Windows. To νέο σύστημα υπόσχεται να διευκολύνει τους developers: τα προσφερόμενα μέσω του Windows Store apps θα ελέγχονται προηγουμένως από την Microsoft ώστε να γίνονται τα σχετικά security checks.

Εκτός αυτού τα apps θα παρακολουθούνται και μετά τη δημοσίευση τους, κάτι που θα απλοποιεί την επίλυση προβλημάτων αλλά και την εγκατάσταση-απεγκατάσταση apps.

© pcnea.blogspot.com don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment