Friday, May 18, 2012

Η Epson «κλείνει» τα 70

Η διαδρομή της Epson ξεκίνησε το 1942 με την ίδρυση εταιρείας κατασκευής εξαρτημάτων ρολογιών με όνομα Daiwa Kogyo στην πόλη Suwa, στην περιοχή Nagano της Ιαπωνίας. Η εταιρεία ξεκίνησε με 9 μόλις υπαλλήλους σε μια αποθήκη.
Για 70 χρόνια και εν μέσω σημαντικών αλλαγών σε συμπεριφορές και τρόπους ζωής, η Epson συνέχισε να δημιουργεί προϊόντα που εμπλουτίζουν τις ζωές των ανθρώπων και προσφέρουν περισσότερη άνεση αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της στο monozukuri, που μεταφράζεται ως η τέχνη και η επιστήμη της κατασκευής.

Η ικανότητα της Epson να βελτιώνει σημαντικά τις ζωές των ανθρώπων και τις επιχειρήσεις προέρχεται από τις καταβολές της ως κατασκευαστής ρολογιών, καθώς ανέπτυξε τεχνολογίες υψηλής ακρίβειας, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και μικρού μεγέθους*1 που οδήγησαν στα προϊόντα, όπως το πρώτο παγκοσμίως ρολόι quartz*2, έγχρωμοι εκτυπωτές inkjet*3 για εκτύπωση φωτογραφιών στο σπίτι και προβολείς*4 που έφεραν την επανάσταση στις παρουσιάσεις.

Η Epson συνεχίζει να τελειοποιεί αυτές τις τεχνολογίες για να διασφαλίσει τη συμβολή της στην εξέλιξη της κοινωνίας. Στόχος είναι στο μέλλον:
- Όλες οι εκτυπώσεις να γίνονται με τεχνολογίες της Epson
- Οι τεχνολογίες προβολής της Epson να επιτρέπουν την ψυχαγωγία των ανθρώπων ή τη μεταφορά ιδεών οπουδήποτε
- Η Epson να δημιουργήσει συσκευές αισθητήρων για όλα τα προϊόντα συνδυάζοντας την κατασκευή quartz με τις τεχνολογίες ημιαγωγών
- Η Epson να υποστηρίζει καινοτόμες διαδικασίες παραγωγής και υγιεινό τρόπο ζωής

Στο μέλλον, η Epson θα συνεχίσει να τελειοποιεί τις τεχνολογίες της με στόχο τη δημιουργία επαναστατικών προϊόντων και υπηρεσιών για να ικανοποιεί και να εκπλήσει συνεχώς τους καταναλωτές παγκοσμίως.

*1 Στην καρδιά της δύναμης της Epson βρίσκονται οι τεχνολογίες που εξοικονομούν ενέργεια, χρόνο και κόπο, μειώνουν το μέγεθος, το βάρος και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των προϊόντων και προσφέρουν μοναδική ακρίβεια και συνέπεια.
*2 Το Seiko Quartz Astron 35SQ κυκλοφόρησε το 1969 και αποτέλεσε το πρώτο ρολόι quartz τόσο μικρό σε μέγεθος που μπορούσε να φορεθεί στον καρπό αντί να τοποθετηθεί στο τραπέζι, δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους να ξέρουν όπουδήποτε και πάντα τι ώρα είναι.
*3 Ο Epson Stylus Color δημιουργήθηκε το 1994 και ήταν ο πρώτος υψηλής ποιότητας έγχρωμος εκτυπωτής inkjet με προσιτή τιμή, επεκτείνοντας τη χρήση του εκτυπωτή όχι μόνο στα γραφεία αλλά και στο σπίτι για εκτύπωση φωτογραφιών.
*4 Ο προβολέας ELP-3000 3LCD βγήκε στην αγορά το1994. Η πολύ σημαντική μείωση σε μέγεθος και βάρος και η δυνατότητα σύνδεσης με Η/Υ με ένα μόνο καλώδιο τον κατέστησε απαραίτητο για παρουσιάσεις μέσω υπολογιστή. ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.com don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment