Friday, May 18, 2012

Αδιάβροχες θήκες για smartphones και tablets

Όσοι ασχολούνται με ελεύθερη ή αυτόνομη κατάδυση είχαν μέχρι τώρα ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα στις δραστηριότητες τους. Όχι δεν ήταν η νόσος του δύτη ή το πώς θα βρουν την κατάλληλο γι' αυτούς εξοπλισμό.


Το βασικό τους πρόβλημα ήταν ότι κατά τη διάρκεια των καταδύσεων τους δεν μπορούσαν να πάρουν μαζί τους το smartphone ή το tablet τους. Κακά τα ψέμματα. Όταν βρίσκεσαι στο βυθό και κυνηγάς ροφούς αυτό που πραγματικά σου χρειάζεται είναι να έχεις μαζί σου και ένα iPad.

Ευτυχώς το ζήτημα έρχεται να λύσει η Puro ανακοινώνοντας αδιάβροχες θήκες για smartphones και tablets. Οι θήκες εξασφαλίζουν προστασία όχι μόνο από νερό αλλά και από άμμο, σκόνη και φυσικά από το αντηλιακό μας.

Επίσης παρ' όλη την προστασία που προσφέρουν, δεν μειώνουν καθόλου τη λειτουργικότητα της συσκευής. Με άλλα λόγια μπορείτε άνετα να  κάνετε κλήσεις, να παίζετε και να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο.

Σε ό,τι αφορά το κόστος τους μάλιστα, αυτό δεν είναι καθόλου υπερβολικό. Για smart3phones ανέρχεται στα 14.99 ευρώ ενώ για tablets ανεβαίνει στα 34.99. Αν μάλιστα σκεφτούμε ότι επιτρέπει σε μια συσκευή να φτάσει σε βάθος μέχρι και 20 μέτρων, δεν είναι καθόλου άσχημη αγορά τώρα που έρχεται καλοκαίρι!

Πηγή: proho.gr




Πηγή: http://greektech-news.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment