Friday, May 18, 2012

Open Coffee Thessaloniki XXXIV: The meeting!

Μία ακόμη σεζόν φθάνει στο τέλος της και η ομάδα του Open Coffee Θεσσαλονίκη αποφάσισε να σας καλέσει σε μία τελευταία συνάντηση ώστε να δοθεί σε όλους η ευκαιρία να πούν "Καλό Καλοκαίρι" απο κοντά.

Την ερχόμενη Τρίτη, 15 Μαΐου 2012 στο χώρο του Fragile - Ταράτσα θα υπάρξει μια συνάντηση χωρίς παρουσιάσεις αλλά με 100% χαρακτήρα δικτύωσης. Επιστρατεύστε τις ιδέες και τη διάθεσή σας και ελάτε να συζητήσουμε τι δουλεύει και τι θα μπορούσε να αλλάξει την ερχόμενη σεζόν για το Open Coffee στη Θεσσαλονίκη όπως πιθανά "επόμενα βήματα". Αν πάλι δεν έχετε κάποια ιδέα μπορείτε απλά να απολαύσετε ένα ποτό με την παρέα σας κάνοντας καινούριες επαφές και αναζητώντας ευκαιρίες συνέργιας.

Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 20.00 και συμμετοχή είναι εξ' ορισμού δωρεάν. Επιβαρύνεστε μόνον με ό,τι καταναλώσετε. Αναζητήστε το special coctail "Open Coffee" που θα έχουν ετοιμάσει ειδικά για την συνάντησή τα παιδιά του Fragile και θα προσφέρεται στην ειδική τιμή των 5 ευρώ.

Εξ' ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο. Επιβαρύνεστε μόνο για ότι καταναλώσετε. Μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής μέσω του σχετικού Facebook event.

Πηγή: proho.gr



Πηγή: http://greektech-news.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment