Friday, October 5, 2012

Παραγγείλτε pizza από την τηλεόρασή σας Νέα υπηρεσία από την τηλεοπτική πλατφόρμα της hol




Οι συνδρομητές του hol my tv μπορούν πλέον, για πρώτη φορά στην Ελλάδα να κάνουν την παραγγελία τους στη Domino's Pizza διαδραστικά, μέσω της τηλεόρασης τους, Με τρία βήματα στην εφαρμογή της υπηρεσίας του hol my tv παραγγέλνουν από τον κατάλογο της -πρώτης παγκοσμίως αλυσίδας delivery πίτσας- Domino's Pizza, την επιλογή τους και η παραγγελία, με έκπτωση, έρχεται στο σπίτι.

Μέσα από τη συνεργασία με τη Domino's Pizza, αποκλειστικά οι συνδρομητές της hellas online που έχουν κάνει έστω και μία χρεώσιμη ενοικίαση μέσα στο μήνα στο hol video club, θα απολαμβάνουν 50% έκπτωση στις παραγγελίες πίτσας  μέσω της εφαρμογής.
Η υπηρεσία hol my tv προσφέρει περισσότερες από 1.000 γνωστές ταινίες της βιομηχανίας του κινηματογράφου και περισσότερες από 3.000 ώρες περιεχομένου που ανανεώνεται διαρκώς, συνδυάζοντας παράλληλα διαδραστικές υπηρεσίες.
Η υπηρεσία hol my tv που περιέχει και το "hol video club" προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με 8 ευρώ το μήνα και δωρεάν εξοπλισμό. Το "hol video club" παρέχει μια πλούσια ταινιοθήκη για όλη την οικογένεια με περιεχόμενο κανονικής και υψηλής ευκρίνειας (High Definition) που διαρκώς ανανεώνεται.


Πηγή: http://greektech-news.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment