Friday, October 26, 2012

Η Ericsson χορηγός στο Mobile Monday Athens 2012

Στο πλαίσιο του οράματός της για καινοτομία, πρωτοποριακές εφαρμογές και έξυπνες λύσεις, η Ericsson συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση, με την ομιλία της Νεκταρία Καλογεροπούλου, Managed Services Sales Manager, Ericsson.

Μέσω της πρωτοβουλίας Mobile Monday Athens, η κα Καλογεροπούλου, είχε την ευκαιρία να μοιραστεί το όραμα της εταιρείας για τη Διαδικτυωμένη Κοινωνία, το οποίο βασίζεται στο συνδυασμό του mobility, της ευρυζωνικότητας, του cloud, των εφαρμογών και των υπηρεσιών, καθώς και να παρουσιάσει στους developers τον ετήσιο παγκόσμιο διαγωνισμό Ericsson Application Awards 2013, με θέμα «Apps for City Life».

Συγκεκριμένα  δήλωσε: «Στην Ericsson, είμαστε πάντα πρόθυμοι να κατανοήσουμε πώς οι υπηρεσίες και ο εξοπλισμός επικοινωνίας χρησιμοποιούνται από τους τελικούς χρήστες και πώς συνεπώς επηρεάζουν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της Κοινωνίας για καλύτερη Ποιότητα Ζωής. Για εμάς, αυτός ο διαγωνισμός αποτελεί ένα ψυχαγωγικό και σημαντικό τρόπο για να διασφαλίσουμε ότι κρατάμε την επαφή μας και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Πιστεύουμε ότι η κοινότητα των προγραμματιστών είναι μια σημ αντική ομάδα από την οποία μπορούμε να μάθουμε πολλά, ενθαρρύνοντάς τους από τη δική μας πλευρά για καινοτομία σε όλες τις μορφές».

Με αφορμή τον περσινό νικητή των Ericsson Application Awards 2012 στην κατηγορία των επιχειρήσεων, που αφορούσε στην ανάπτυξη μιας mobile εφαρμογής υγειονομικής περίθαλψης στην Κένυα, η κα Καλογεροπούλου, τόνισε τη σημασία του θεσμού και για την Ελλάδα και τον τρόπο που η τεχνολογία και οι έξυπνες εφαρμογές μπορούν αφενός να βελτιώσουν την καθημερινότητα των ανθρώπων, αφετέρου να συμβάλουν θετικά στην απόδοση της χώρας μας, ιδιαίτερα σε περίοδο κρίσης.

Το Mobile Monday Athens 2012 έλαβε μέρος τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Electra Palace στην Πλάκα. Στην εκδήλωση, συγκέντρωσε σημαντικό αριθμό ατόμων που είναι ειδικοί, αλλά και λάτρεις των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission


Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment