Friday, October 12, 2012

Η Microsoft αλλάζει




Ως μία στιγμή θεμελιωδών αλλαγών για τη Microsoft θεωρεί το σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Steve Ballmer, στην ετήσια επιστολή του προς τους μετόχους. Οι αλλαγές σηματοδοτούνται, σύμφωνα με τον κ. Ballmer, από το λανσάρισμα του νέου λειτουργικού αλλά και το tablet Surface και θα έχουν επιπτώσεις στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ίδια η εταιρεία, αναπτύσσει νέες εμπειρίες για τον καταναλωτή και λανσάρει προϊόντα στην α γορά για τους απλούς καταναλωτές αλλά και τους επαγγελματίες.

Στην επιστολή του ο ισχυρός άνδρας της Microsoft δείχνει τη στήριξή του σε ολόκληρο το οικοσύστημα των κατασκευαστών που χρησιμοποιούν το λειτουργικό της εταιρείας (ένα μέγεθος δεν ταιριάζει σε περισσότερο από 1,4 δισ. χρήστες ήταν τα ακριβή του λόγια) αλλά ταυτόχρονα επεσήμανε ότι όπου κρίνεται σκόπιμο θα παρουσιάζει δικές της συσκευές, όπως έγινε με το Xbox στο παρελθόν και τώρα με το Surface.
Όσον αφορά το μέλλον, ο κ. Ballmer ανέφερε ότι η εταιρεία θα εστιάσει -μεταξύ άλλων- στους νέους τρόπους αλληλεπίδρασης των χρηστών με τις συσκευές, όπως η αφή, η κίνηση του σώματος και η φωνητική επικοινωνία.


Πηγή: http://greektech-news.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment