Friday, October 12, 2012

Αυτό είναι το iPad Mini

Οι πρώτες φωτογραφίες της συσκευής

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία παρουσίασης του νέου iPad Mini, η οποία φημολογείται πως θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, τόσο θα εντείνονται οι διαρροές για τη νέα συσκευή, είτε με τη μορφή τεχνικών χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων της, είτε ακόμα μέσω φωτογραφιών.


Μετά λοιπόν από φωτογραφίες που αποκάλυπταν τα εξαρτήματα και το «καλούπι» του iPad Mini από τη γραμμή παραγωγής του καθώς και ερασιτεχνικά renders, διέρρευσαν και οι πρώτες ολοκληρωμένες φωτογραφίες της νέας συσκευής, όπως υποστηρίζει τουλάχιστον η πηγή της διαρροής.

Οι νέες φωτογραφίες έρχονται από το Sonny Dickinson, μέλος του 9to5Mac και δείχνουν το νέο, μικρότερο tablet της εταιρείας δίπλα στο μεγαλύτερο iPad τρίτης γενιάς, συγκρίνοντας το μέγεθος των δυο συσκευών χωρίς όμως να φαίνεται η οθόνη τους.

Αρκετές από τις φωτογραφίες μάλιστα επικεντρώνονται στην χρήση του νέου Lightning connector και στο σχεδιασμό των ηχείων ο οποίος είναι πανομοιότυπος με αυτόν του iPhone 5, επιβεβαιώνοντας έτσι ανάλογες φήμες που κυκλοφόρησαν πριν από περίπου ένα μήνα.

Σύμφωνα με δηλώσεις ανώνυμου μετόχου της Apple στις αρχές του μήνα, η παρουσίαση του iPad Mini θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές Νοεμβρίου.








Πηγή: newsbeast




Πηγή: http://greektech-news.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment