Thursday, June 14, 2012

Δύο νέα καταστημάτα Public σε Αιγάλεω και Αγία Παρασκευή

Νέα σημεία παρουσίας στο λεκανοπέδιο Αττικής αποκτούν τα Public καθώς το δίκτυο εμπλουτίζεται με 2 νέα καταστήματα στην Αγία Παρασκευή (με πρώτη μέρα λειτουργίας τη Παρασκευή 15 Ιουνίου) και το Αιγάλεω.

Η ευρεία γκάμα των καταστημάτων Public σε προϊόντα τεχνολογίας και πολιτισμού, η εξειδίκευση του προσωπικού, η πλούσια ατζέντα εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα και η συνολική εμπειρία που αποκομίζει ο καταναλωτής είναι τα στοιχεία εκείνα που έχουν τοποθετήσει τα καταστήματα Public ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού καλλιεργώντας το έδαφος για την ανάπτυξη νέων καταστημάτων.

Τα νέα καταστήματα Public στο Αιγάλεω και την Αγία Παρασκευή,  θα προσφέρουν στους επισκέπτες χιλιάδες επιλογές προϊόντων τεχνολογίας, gaming, καθώς και μία τεράστια γκάμα σε βιβλία, CD, DVD και παιδικά παιχνίδια.

Το άνοιγμα των δύον νέων καταστημάτων θα υποστηριχθεί με έντονο πλάνο ενημέρωσης και επικοινωνίας σε τοπικό επίπεδο μέσα από τη νέα καμπάνιας που θα «τρέξουν» τα Public με θέμα «Τα Public είναι ο νέος σας γείτονας».

Με το άνοιγμα των δύο νέων καταστημάτων, τα Public αριθμούν πλέον συνολικά 13 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και 1 ηλεκτρονικό κατακτώντας νέα δυναμικά σημεία παρουσίας και επιταχύνοντας την ανάπτυξη του concept.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

 © pcnea.blogspot.gr don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment