Thursday, June 21, 2012

Ο Απόστολος Κάκκος ανακηρύχθηκε European Data Centre Entrepreneur 2012

Η LAMDA Hellix, θυγατρική της LAMDA Development, αναγνωρισμένη από την ICAP Group ως μία από τις Strongest Companies in Greece, βραβευμένη ως Best Workplace 2012, το 2011 με το Best European Data Center Facilities Management Award, το 2010 με το Best European Green Initiative Award και το 2009 ως Best Regional Data Centre Operator in Europe,  ανακοινώνει τη βράβευση του Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Απόστολου Κάκκου, ως European Data Centre Entrepreneur 2012.


Για πέμπτη συνεχή χρονιά τα διεθνώς αναγνωρισμένα βραβεία Data Centres Europe Awards 2012, είχαν ως στόχο την ανάδειξη των κορυφαίων εταιρειών στην Ευρώπη στην αγορά των υπηρεσιών Data Centres.

Το European Award for Data Centre Entrepreneur αναγνωρίζει προσωπικότητες και ομάδες που αποδεδειγμένα καινοτομούν επιχειρηματικά στο χώρο των Data Centres σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, τόσο σε ότι αφορά στην ανάπτυξη προηγμένων υπηρεσιών και best-in-class solutions, όσο και στην εν γένει επιχειρηματική ανάπτυξη των εταιρειών τους.

Ο Ashley Davis, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, ανέφερε σχετικά: «Ο όγκος και το επίπεδο των συμμετοχών αυτής της χρονιάς ήταν το υψηλότερο από κάθε άλλη φορά. Αυτό αντανακλά τόσο την ανάπτυξη και την εμπιστοσύνη της αγοράς των υπηρεσιών Data Centres στην Ευρώπης όσο και την προσπάθεια επίτευξης της αριστείας. Η οριστικοποίηση των τελικών νικητών ήταν πιο δύσκολη από ποτέ και επικροτούμε όλες τις εταιρείες που έλαβαν μέρος σε αυτή τη διαδικασία».

Ο Απόστολος Κάκκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Hellix, δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή τόσο για εμένα προσωπικά όσο και για τη LAMDA Hellix, η βράβευση με το European Award for Data Centre Entrepreneur 2012 .Το νέο αυτό βραβείο επιβεβαιώνει την επιχειρηματική μας στρατηγική στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και μας κάνει υπερήφανους, καθώς σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία για την χώρα, μία 100% Ελληνική εταιρεία βραβεύεται Πανευρωπαϊκά για την επιχειρηματική της καινοτομία και πρόοδο, στον τομέα των υπηρεσιών Data Centres, έναν από τους πλέον � �ροηγμένους και ανταγωνιστικούς τομείς παγκοσμίως.»
ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.gr don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment