Friday, March 29, 2013

Το Skroutz.gr στηρίζει τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μηχανικής EBEC

To www.skroutz.gr υποστήριξε ως χορηγός το τοπικό επίπεδο του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού Μηχανικής European BEST Engineering Competition – EBEC, που διεξήχθη στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο στις 20 και 21 Μαρτίου 2013, στηρίζοντας στην πράξη τη διαδικασία παραγωγής καινοτόμων ιδεών.
Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός BEST (Board of European Students of Technology), δημιουργήθηκε από φοιτητές Πολυτεχνικών και τεχνολογικών σχολών της Ευρώπης, με στόχο την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των ευρωπαϊκών πολυτεχνείων και τη δημιουργία πανευρωπαϊκής συνείδησης στους φοιτητές.

Μένοντας πιστό στην επιθυμία του να βρίσκεται πάντα δίπλα σε νέους επιστήμονες, το www.skroutz.gr στήριξε τη διοργάνωση του θεσμού, καθώς η έρευνα, η τεχνολογία και η καινοτομία βρίσκονται στο DNA της εταιρείας. Η ομάδα του www.skroutz.gr δημιούργησε το θέμα του Case Study, τ ο οποίο κλήθηκαν να επεξεργαστούν και να αναπτύξουν οι διαγωνιζόμενοι. Επιπλέον, μέλος του Engineering Team του www.skroutz.gr συμμετείχε στην κριτική επιτροπή, η οποία αξιολόγησε τις παρουσιάσεις των διαγωνιζομένων και ανέδειξε τους νικητές.



Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment