Friday, March 29, 2013

Η AlfaVAD επίσημος διανομέας της Websense για Ελλάδα και Κύπρο


Η AlfaVAD ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία διανομής με τη Websense Inc , ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφάλειας , που αφορούν τους τομείς web security, data security και email security, προστατεύοντας τα ευαίσθητα δεδομένα σε πάνω από 64 εκατομμύρια χρήστες.


Τα προϊόντα και οι λύσεις της Websense, επιτρέπουν την απρόσκοπτη και ευρεία χρήση του web, από την λειτουργία των social media έως και των cloud εφαρμογών, εξουδετερώνοντας κάθε εταιρικό κίνδυνο. Οι καινοτόμες λύσεις της γύρω από το email security προστατεύουν κάθε εταιρία από τις εξελιγμένες μορφές απειλών , όπως στοχευμένες επιθέσεις και advance malware ενώ ταυτόχρονα ελαττώνουν το κόστος λειτουργίας της.


Έτσι διασφαλίζεται η αδιάλειπτη λειτουργία κάθε οργανισμού, καθώς προλαμβάνεται η απώλεια των εταιρικών δεδομένων, δίνοντας τη δυνατότητα υλοποίησης πολιτικών ασφάλειας και προτύπων συμμόρφωσης που επιβάλλουν οι εκάστοτε εταιρικές διαδικασίες.


Ο κ. Γκανάς, Διευθύνων Σύμβουλος της AlfaVAD δηλώνει, « Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την έναρξη επίσημης συνεργασίας διανομής με την εταιρία Websense, μιας και αναγνωρίζουμε την υπεραξία των λύσεων της στον τομέα της Ασφάλειας των Πληροφοριακών Συστημάτων».


«Η συνεργασία με την ΑlfaVAD, μια εταιρεία με προφίλ καθαρού διανομέα προστιθέμενης αξίας, είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, μιας και ενισχύουμε την αφοσίωσή μας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, με ένα καινούργιο και δυναμικό συνεργάτη», αναφέρει ο Guy Eilon, Regional Sales Manager και συνεχίζει «Η AlfaVAD θα συνδράμει στην επιπλέον ενίσχυση της Websense και θα ενδυναμώσει το κανάλι των μεταπωλητών μας, προσφέροντάς τους υποστήριξη σε ό,τι χρειαστούν»
Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment