Friday, March 22, 2013

Εύκολη πρόσβαση στο PC με το Toshiba dynadock V3.0

Διευρύνοντας τη γκάμα των έξυπνων και βολικών περιφερειακών συσκευών της, η Toshiba Europe GmbH λάνσαρε ένα νέο USB 3.0 docking station, το dynadock™ V3.0. Αυτή η συμπαγής, λεπτή και κομψή συσκευή διευρύνει την συνδεσιμότητα και τις επιλογές πολυμέσων των WINDOWS® PCs, αποφεύγοντας το μπέρδεμα των καλωδίων.
Η ενσωματωμένη κάρτα ψηφιακού video Full HD επιτρέπει στους χρήστες την σύνδεση με εξωτερική οθόνη HD. Με συνολικά 6 θύρες USB  - δύο από τις οποίες χρησιμοποιούνται  για USB 3.0 μεταφορά δεδομένων – υπάρχει χώρος για πλήθος περιφερειακών συσκευών υπολογιστών και ψηφιακών gadgets. Οι πωλήσεις του dynadock™ V3.0 στην Ευρώπη, θα ξεκινήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2013.

Video HD και ήχος surround
Η καταναλωτική ζήτηση για ολοένα αυξανόμενο αριθμό θυρών σύνδεσης υπολογιστών, βρίσκεται σε άνοδο. Οι συσκευές γίνονται ολοένα μικρότερες και λεπτότε� �ες, ενώ ο αριθμός των ψηφιακών αξεσουάρ και gadgets συνεχίζει να μεγαλώνει/ αυξάνεται. Ως μία εύκολη – μόνο με ένα 'κλικ' – συσκευή το dynadock™ V3.0 όχι μόνο πολλαπλασιάζει τις επιλογές συνδεσιμότητας ενός laptop, αλλά βοηθάει στη σύνδεση με περιφερειακές συσκευές ήχου και video που χρησιμοποιούν οι χρήστες.

Η Μονάδα είναι εξοπλισμένη με interface video HDMI®, η οποία μπορεί να συνδέσει περισσότερος από έναν του φορητούς υπολογιστές σε μία εξωτερική HD οθόνη ή σε μία τηλεόραση με ανάλυση έως 2048 x 1152p. Το dynadock™ V3.0 είναι επίσης συμβατό τόσο με συστήματα ή χου 5.1 μέσω HDMI® όσο και με θύρες ήχου 3.5mm προκειμένου να παρέχουν μια πραγματική εμπειρία πολυμέσων.

Ένα έξυπνο και βολικό κεντρικό δίκτυο
Το dynadock™ V3.0 επιτρέπει στους χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών να συνδέσουν εύκολα όλες τις περιφερειακές συσκευές που χρησιμοποιούν τακτικά. Με αυτόν τον τρόπο έχουν άμεση πρόσβαση σε απαραίτητες συσκευές, όπως έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, έναν εκτυπωτή, έναν οπτικό δίσκο, ένα scanner και πολλά άλλα.

Και οι δύο μπροστινές θύρες USB 3.0 υποστηρίζουν την Τεχνολογία Sleep-and-Charge της Toshiba, επιτρ έποντας στους χρήστες να φορτίζουν τα smartphones, τις κάμερες και τα MP3 players ενώ το laptop είναι απενεργοποιημένο ή αποσυνδεδεμένο. Όλα αυτά κάνουν τον dynadock™ V3.0 έναν έξυπνο και βολικό κεντρικό κόμβο ο οποίος παρέχει έναν καθαρό και οργανωμένο χώρο εργασίας.

Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment