Friday, March 22, 2013

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των προϊόντων της LG, η υψηλή ποιότητα εικόνας

Σύμφωνα με την LG Electronics (LG), η ανάγκη των καταναλωτών για κορυφαία εμπειρία θέασης αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία με στόχο τη δημιουργία συσκευών που προσφέρουν απαράμιλλη ποιότητα εικόνας.


Προς αυτήν την κατεύθυνση στον τομέα των τηλεοράσεων η LG έχει εδραιώσει την παρουσία της, αναπτύσσοντας ιδιαίτερα την τεχνολογία OLED, η οποία προσφέρει ασύγκριτη ποιότητα εικόνας. Συγκεκριμένα η τηλεόραση LG EA8800 OLED, 55 ιντσών, διακρίθηκε με το Βραβείο Καινοτομίας στη CES 2013 χάρη στην προσθήκη ενός pixel λευκού χρώματος, καθώς και επεξεργαστή χρώματος, βελτιστοποιώντας ακόμη περισσότερο την απόδοση των χρωμάτων.

Η τεχνολογία OLED της LG, αποτελεί ένα επαναστατικό βήμα προς την επίτευξη της πραγματικά ζωντανής ποιότητας εικόνας. Ταυτόχρονα, η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της τεχνολογίας Ultra HD. Οι οθόνες Ultra HD 84 με 85 ιντσών, βρίσκονται ήδη στην αγορά, διαθέτοντας τέσσερις φορές καλύτερη ανάλυση σε σχέση με τις συμβατικές HD οθόνες.

Όσον αφορά στον τομέα των smartphones η εταιρεία έχει κάθε λόγο να νιώθει υπερήφανη για την υψηλή ποιότητα εικόνας που προσφέρει στους καταναλωτές. Η LG αποτέλεσε επίσης καταλυτικό παράγοντα στην ανάπτυξη 3D τεχνολογίας χωρίς γυαλιά, στο χώρο των κινητών.

Πιο συγκεκριμένα η 3D τεχνολογία του Optimus 3D, στηρίζεται στην πρώτη στο κόσμο "tri-dual" διαμόρφωση, ενός διπλού πυρήνα, dual channel και διπλής αρχιτεκτονικής μνήμης, που βελτιώνει την απόδοση και τον χρόνο εκτέλεσης σε σύγκριση με άλλα smartphones. Επιπλέον η νέα κορυφαία LTE συσκευή, Optimus G αποτελεί παράδειγμα συνδυασμού εξαιρετικής οθόνης και ασύγκριτης ταχύτητας, προσφέροντας μοναδική εμπειρία χρήστη (UX).

Τέλος, στον τομέα των monitors, χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το εντυπωσιακό monitor αφής LG ET83 Touch 10 με τεχνολογία IPS που προσφέρει ευρεία γωνία θέασης και εξαιρετική χρωματική απόδοση. Η δυνατότητα αφής σε 10 διαφορετικά σημεία της επιφάνειας του monitor εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία από τη χρήση των Windows 8, ενώ προσφέρει στο χρήστη την άνεση και την ευκολία που έχει συνηθίσει στο περιβάλλον του smartphone του. Η Touch 10 διαθέτει Full HD ανάλυση και αποτελεί την ιδανική λύση για το σπίτι και το γραφείο.
Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment