Friday, November 23, 2012

Το ΕΜΕΑ.gr για τρίτη συνεχόμενη χρονιά χορηγός επικοινωνίας του TEDxAthens

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου επανέρχεται στο Θέατρο του Ελληνικού Κόσμου, το TEDxAthens, η εκδήλωση που έγινε θεσμός, με σκοπό να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στο αθηναϊκό κοινό.
Το EMEA.gr συμμετέχει και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, ως χορηγός επικοινωνίας στο TEDxAthens 2012, που έχει ως θέμα «The Ones Who Do – Αυτοί που Πράττουν».

Το TEDxAthens ξεκίνησε την δράση του το 2009 και είναι μία από τις πρώτες TEDx εκδηλώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Στόχος του TEDxAthens είναι να αναδείξει και να προωθήσει την εμπειρία του TED σε τοπικό επίπεδο, παρουσιάζοντας ομιλητές που εμπνέουν με τις ιδέες, τα οράματα και τα επιτεύγματά τους. Το TEDxAthens 2010, μάλιστα, παρακολούθησαν 1.000 άτομα κοινό.

Το ΕΜΕΑ.gr από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε το TEDxAthens, σε μία προσπάθεια να ενώσει τις δυνάμεις του στη μετάδοση των μηνυμάτων, αλλά και την ίδια την προβολή αυτής της σημαντικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης του TEDx, αφιερωμένη στις Ιδέες Που Αξίζει Να Διαδοθούν.

ΤΕD σημαίνει Tεχνολογία, Ψυχαγωγία, Τέχνη, (Technology Entertainment Design) αλλά επεκτείνεται και σε ένα πιο ευρύ φάσμα το οποίο προσφέρει γνώση και έμπνευση από τους πιο εμπνευσμένους στοχαστές του κόσμου και την ευκαιρία σε μια κοινότητα από ανθρώπους που διψούν για το καινούριο να συναναστραφούν και να ανταλλάξουν ιδέες. TEDx (το x σημαίνει εκδήλωση που οργανώνεται ανεξάρτητα) είναι ένα πρόγραμμα από τοπικές εκδηλώσεις οι οποίες οργανώνονται από ομάδες εθελοντών.

Εθελοντής επικοινωνίας, λοιπόν, για τρίτη χρονιά, το EMEA.gr και για όσα χρόνια θα μπορεί να προσφέρει.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment