Friday, January 25, 2013

H CPI εξοπλίζει τα ΚΤΕΟ της AUTOVISION

Mε 200 κάμερες AXIS εξόπλισε η CPI τα ΚΤΕΟ της AUTOVISION. Το έργο αφορά στον εξοπλισμό ολόκληρου του δικτύου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, της AUTOVISION με κάμερες AXIS.


Η επένδυση με συστήματα εποπτείας και ασφαλείας AXIS πραγματοποιήθηκε σε ολόκληρο το δίκτυο της AUTOVISION, που αποτελείται από 45 σύγχρονα κέντρα, εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα η προμήθεια εξοπλισμού αφορά ενσύρματες και ασύρματες κάμερες AXIS της σειράς Μ10, με σκοπό να διασφαλίζεται η ποιότητα και η εγκυρότητα του ελέγχου, όπως προβλέπεται από την επικείμενη νομοθεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων.

Η σειρά Μ10 είναι η μικρότερη σε μέγεθος κάμερα. Αποτελεί μια ιδανική πρόταση, τόσο για την ασφάλεια επαγγελματικών χώρων όσο και κατοικιών, με δυνατότητες επαγγελματικής εποπτείας και διαχείρισης δεδομένων χωρίς να απαιτείται περαιτέρω εξοπλισμός.

Ο κ. Κόκκινος Ανδρέας, υπεύθυνος εγκατάστασης του εξοπλισμού μηχανογράφησης της AUTOVISION, δηλώνει σχετικά «Η συνεργασία με τη CPI και την AXIS, συμβάλει στην αναβάθμιση του τεχνικού ελέγχου οχημάτων και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της απόφασης του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, για την ενίσχυση διαφάνειας και αντικειμενικότητας της διαδικασίας τεχνικού ελέγχου με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας συνολικά».

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment