Tuesday, January 8, 2013

Κορυφαίας λειτουργίας αντιγραφικό δίσκων Blu-ray από την Epson

Επεκτείνοντας την αποδεδειγμένη εμπειρία της στο χώρο των συσκευών αντιγραφής δίσκων, η Epson ανακοίνωσε την κυκλοφορία του PP-100IIBD, το κορυφαίο προϊόν της σειράς για Blu-ray.
Αποτελεί το πιο πρόσφατο μοντέλο της σειράς Discproducer και περιλαμβάνει κορυφαίες μονάδες αντιγραφής δίσκου Blu-ray, κατάλληλες για αρχειοθέτηση. Οι μονάδες αυτές παρέχουν απόδοση που ξεπερνά τα βιομηχανικά πρότυπα και εξασφαλίζουν τη δημιουργία δίσκων με εξαιρετική ακρίβεια και ιδιαίτερα μικρό ποσοστό σφαλμάτων.


Σε συνδυασμό με την κορυφαία disc-drive τεχνολογία που περιλαμβάνει, το PP-100IIBD διαθέτει διασύνδεση USB 3.0 SuperSpeed χάρη στην οποία είναι δυνατή η αντιγραφή και εκτύπωση σε τουλάχιστον οκτώ δίσκους Blu-ray ανά ώρα. Καθώς διαθέτει τη δυνατότητα παραγωγής έως 100 x 50GB BD-R δίσκους, δηλαδή περισσότερα από 4 terabyte δεδομένων, σε έναν κύκλο λειτουργίας, το PP-100IIBD είναι ιδανικό για οργανισμούς που επιθυμούν να ψηφιοποιήσουν και να αρχειοθετήσουν μεγάλους όγκους δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων κρατικών οργανισμών, οργανισμών του τομέα της υγείας, ραδιοτηλεοπτικώ� � οργανισμών και διαφημιστικών εταιρειών.

Η Epson αποτελεί επίσης τον μόνο κατασκευαστή με εμπειρία και στη ρομποτική και στην κατασκευή εκτυπωτών. Ο πλήρως αυτοματοποιημένος μηχανισμός ρομποτικού βραχίονα AcuGrip BD που αποτελεί κατοχυρωμένη τεχνολογία της Epson, ανασηκώνει ένα δίσκο τη φορά ακόμη κι όταν οι δίσκοι έχουν κολλήσει μεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες μπορούν να ασχοληθούν με άλλες εργασίες αφήνοντας τους κύκλους παραγωγής χωρίς καμία επίβλεψη.

Το PP-100IIBD προσφέρει υψηλής ποιότητας εκτύπωση στην επιφάνεια του δίσκου. Η κεφαλή εκτύπωσης Micro Piezo της Epson αποδίδει πεντακάθαρο κείμενο, ακόμη και με πολύ μικρά μεγέθη γραμματοσειράς. Το σύστημα έξι μεμονωμένων μελανών διατηρεί το κόστος ανά δίσκο σε χαμηλά επίπεδα και από την οθόνη LED στο μπροστινό μέρος μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα τη στάθμη μελάνης για κάθε χρώμα.


Η χρήση του PP-100IIBD δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Το λογισμικό Total Disc Maker 5.0 που συνοδεύει τη συσκευή, προσφέρει εύχρηστη και φιλική προς το χρήστη λειτουργία. Περιλαμβάνονται σύνθετες λειτουργίες όπως λειτουργία "ανάγνωσης" για γρήγορη αναζήτηση αρχείων σε μια στοίβα δίσκων και "συγχώνευσης εκτύπωσης" για εκτύπωση των περιεχομένων κάθε δίσκου ξεχωριστά κατά τη μαζική παραγωγή.

Ο Leonard Beckmann, διευθυντής προϊόντων της Epson Europe δήλωσε: "Η Epson έχει ήδη φανεί αντάξια της ηγετικής θέσης που κατέχει στην αγορά χάρη στην ακρίβεια και την αξιοπιστία της σειράς Discproducer. Για αυτό το λόγο, πάνω από τα μισά νοσοκομεία στην Ευρώπη που έχουν εγκαταστήσει συσκευές δημιουργίας CD/DVD για την αρχειοθέτηση των δεδομένων των ασθενών, επέλεξαν την Epson1."


Το Discproducer PP-100IIBD θα είναι διαθέσιμο για αγορά από τον Ιανουάριο του 2013.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment