Friday, May 17, 2013

Τη λύση Microsoft Dynamics NAV - InnovEra ERP επέλεξε η Neptune Shipping Agencies

Η Data Communication ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εγκατάστασης της λύσης Microsoft Dynamics NAV – InnovEra ERP στη Neptune Shipping Agencies. Βασισμένη στο Microsoft Dynamics NAV, η λύση InnovEra ERP αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο για την οικονομική διαχείριση της Neptune Shipping Agencies.

Ειδικά για τη Neptune Lines & Trading, η Data Communication ανέπτυξε μία ολοκληρωμένη λύση ERP για ναυτικό πρακτορείο, βασισμένη στην πλατφόρμα Microsoft Dynamics NAV με την λειτουργικότητα InnovEra. Συγκεκριμένα, αξιοποιήθηκαν οι ενότητες Οικονομικής Διαχείρισης, για τις διαδικασίες του λογιστηρίου και Business Analysis, εργαλείο business intelligence, για την άντληση στατιστικών στοιχείων και δημιουργία αναφορών.

Μεγάλη βαρύτητα δόθηκε στις διαδικασίες τιμολόγησης των ναυτιλιακών εταιρειών-πελατών του ναυτικού πρακτορείου, καθώς και στην διαχείριση των συμφωνιών του πρακτορείου με τους οργανισμούς διαχείρισης λιμένων, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας import – export (δηλωτικά εισαγωγής-εξαγωγής των φορτίων των πλοίων).

Ο κ. Νίκος Πατεράκης, Financial Director της Neptune Lines (συνδεδεμένη της Neptune Shipping Agencies) δήλωσε: «Επιλέξαμε την προηγμένη λύση Microsoft Dynamics NAV - InnovEra ERP της Data Communication. Η ομάδα της Data Communication ανταποκρίθηκε συστηματικά στις προσδοκίες μας εγκαίρως και με επαγγελματισμό.»
Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment