Friday, April 19, 2013

Προτεραιότητα για την LG η ασφάλεια που προσφέρουν οι συσκευές της

Σύμφωνα με την LG Electronics (LG), η ασφάλεια και η υψηλή ποιότητα αποτελούν δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά των ηλεκτρονικών συσκευών της εταιρείας -από τις οικιακές συσκευές και τα κινητά τηλέφωνα έως τα κλιματιστικά- στα οποία δίνει ιδιαίτερη έμφαση και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και στο σχεδιασμό των μελλοντικών συσκευών.


Οι σημερινοί καταναλωτές είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένοι στις αγορές τους, καθώς εξετάζουν προσεκτικά ως κριτήρια την υψηλή ασφάλεια και ποιότητα στα προϊόντα και στις υπηρεσίες των επιχειρήσεων.

Οι συσκευές της LG ενσωματώνουν σειρά αυστηρών κανονισμών που εξασφαλίζουν την ύψιστη ασφάλεια των καταναλωτών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι οικιακές συσκευές προηγμένης τεχνολογίας της LG, οι οποίες ακολουθούν αυστηρά κριτήρια, ώστε να μην αποτελεί πιθανότητα ο κίνδυνος τραυματισμού σε κάθε νοικοκυριό. Για παράδειγμα η λειτουργία Child Safety Lock στους οικιακούς φούρνους της LG, η οποία συμβάλλει στην προστασία των παιδιών, ώστε να μη μπορούν να τους ανοίξουν.

Επιπλέον, η LG λαμβάνει κάθε αναγκαίο μέτρο για την ενσωμάτωση φιλικών προς το περιβάλλον επιχειρηματικών πρακτικών. Οι παγκόσμιες πιστοποιήσεις που λαμβάνει η εταιρεία για τους πόρους που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της και τις διαδικασίες που ακολουθεί, αναδεικνύουν το ενδιαφέρον της για το περιβάλλον και τον καταναλωτή.

Χαρακτηριστικά, η πιστοποίηση CarbonFree® επιβεβαιώνει ότι το προϊόν έχει κατασκευαστεί από υλικά που δεν βλάπτουν το περιβάλλον και βοηθούν στη μείωση του άνθρακα. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση έχει δοθεί σ' ένα μεγάλο εύρος προϊόντων της LG, όπως στο δημοφιλές smartphone Optimus G, καθώς και στη μοναδική OLED TV 55 ιντσών. Επιπλέον, η πιστοποίηση Green Product Mark της TÜV Rheinland στα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης της LG τονίζουν την έμφαση που δίνει η εταιρία στη δημιουργία ενεργειακά αποδοτικών τεχνολογιών.
Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment