Friday, December 7, 2012

Η SONY MOBILE και η WIND HELLAS αξιοποιούν την τεχνολογία NFC μέσα από εφαρμογές της Hotech

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έγινε ολοκληρωμένη χρήση της τεχνολογίας NFC (Near Field Communication), μέσω της πλατφόρμας NFC MyFair της εταιρείας Hotech (www.hotech.gr), για διαχείριση συνεδρίων, εκθέσεων και εκδηλώσεων, στο InfoCom World 2012.


Στην πρόσκληση της Hotech, για αξιοποίηση των NFC υπηρεσιών στο συνέδριο, ανταποκρίθηκαν άμεσα η SONY MOBILE και η WIND HELLAS.

Πάνω από 1.500 επισκέπτες στα περίπτερα της SONY και της WIND, έζησαν από κοντά την εμπειρία της NFC τεχνολογίας. Μέσα από μια tailor made NFC mobile εφαρμογή της Ηotech, οι επισκέπτες, αγγίζοντας απλά, την κάρτα εισόδου τους σε NFC enabled κινητά, έπαιρναν μέρος στην μεγάλη NFC κλήρωση "Touch to Win", για 2 SONY XPERIA™ T, δεκαπλασιάζοντας τις συμμετοχές τους. Τέλος, όλα τα κινητά που χρησιμοποιήθηκαν για τις NFC υπηρεσίες οργάνωσης και διαχείρισης του συνεδρίου ήταν SONY XPERIA™ smartphones.

Στο πλαίσιο της άμεσης ανταπόκρισης στις ανάγκες των πελατών της,  η SONY MOBILE σχεδιάζει, στο άμεσο μέλλον, να αναπτύξει και να αξιοποιήσει τις δυνατότητές της NFC τεχνολογίας, μέσα από πρωτοπόρες εφαρμογές και υπηρεσίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Hotech είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, που εδώ και 5 χρόνια, ασχολείται κάθετα με ολοκληρωμένες εφαρμογές και λύσεις που αξιοποιούν την τεχνολογία NFC και υπήρξε ο Αποκλειστικός Πάροχος Υπηρεσιών NFC (Official NFC Service Provider) στο φετινό InfoCom World, το οποίο επισκέφθηκαν περισσότεροι από 2.500 επαγγελματίες του χώρου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Η Hotech, η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη λογισμικού και την εγκατάσταση και υποστήριξη ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων σε οργανισμούς και επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό από το 1987, είναι η μοναδική Ελληνική εταιρεία μέλος του NFC Forum και τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε όλα τα παγκόσμια συνέδρια που αφορούν στην τεχνολογία NFC (NFC FORUM MEETINGS, WIMA MONACO & WIMA USA, κ.α.). Επίσης είναι μέλος του ΣΕΠΕ και του ΣΕΚΕΕ και αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη της Microsoft.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου




Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment