Friday, July 27, 2012

Το Oracle Academy συνεχίζει να επενδύει στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών

Tο Oracle Academy καλωσόρισε εκπαιδευτικούς από όλη την Ευρώπη στην εκδήλωση επιμόρφωσης εκπαιδευτικών που διοργανώνεται από 23-27 Ιουλίου, στο Royal High School του Εδιμβούργου.


Στην εκδήλωση επιμόρφωσης συμμετέχουν 122 εκπαιδευτικούς από την Ελλάδα, το Βέλγιο, τη Λευκορωσία, την Τσεχία, την Εστονία, την Ολλανδία, τη Σερβία, τη Ρωσία, τη Σλοβακία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το εντατικό αυτό πρόγραμμα επαγγελματικής αναπτύξης προετοιμάζει τους ακαδημαϊκούς στη διδασκαλία θεμάτων επιχειρηματικής πληροφορικής και τεχνολογίας. Η εκπαιδευτική ύλη εστιάζει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων σχεδιασμού και προγραμματισμού βάσης δεδομένων με SQL και PL/SQL.
Οι συμμετέχοντες αφού ολοκληρώσουν 140 ώρες Online μαθημάτων παρακολουθούν στη συνέχεια την εκδήλωση επιμόρφωσης με εισηγητή.

Κατά τη διάρκεια της επιμόρφωσης με εισηγητή, οι εκπαιδευτικοί δουλεύουν με τους εισηγητές του Oracle Academy ώστε να προετοιμαστούν για τη διδασκαλία της ύλης του Oracle Academy στους μαθητές τους, ενώ για την ολοκλήρωση της επιμόρφωσης πρέπει να παραδώσουν μια εργασία και να περάσουν τις τελικές εξετάσεις.

Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 690.000 φοιτητές σε εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και Αφρική (EMEA) επωφελούνται από τη συμμετοχή τους στο Oracle Academy.

Το Oracle Academy βοηθάει 1,9 εκατομμύρια φοιτητές και μαθητές σε 97 χώρες να αποκτήσουν δεξιότητες πληροφορικής πριν την είσοδό τους στην αγορά εργασίας.


Νέα μαθήματα Java
Παράλληλα με την εκδήλωση επιμόρφωσης εκπαιδευτικών του Oracle Academy, 39 εκπαιδευτικοί από το Ηνωμένο Βασίλειο συμμετέχουν σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα επιμόρφωσης του Oracle Academy με τη νέα εκπαιδευτική ύλη για Java.

Οι εκπαιδευτικοί παρακολουθούν μαθήματα για τις Βασικές Αρχές της Java και για Προγραμματισμό με Java ώστε να αξιολογήσουν τη νέα ύλη.

Το Oracle Academy ανακοίνωσε τη νέα ύλη για Java ως μέρος της συνεχιζόμενης δέσμευσης της Oracle στην εκπαίδευση που βοηθά φοιτητές να αποκτήσουν ΙΤ δεξιότητες ώστε αποφοιτώντας να είναι προετοιμασμένοι για μια επιτυχή σταδιοδρομία.

Σχετικές Δηλώσεις
"Η Oracle έχει δεσμευτεί να επενδύει σε εκπαιδευτικά προγράμματα που αφυπνίζουν και εμβαθύνουν το ενδιαφέρον των φοιτητών στην πληροφορική, γνώση απαραίτητη πλέον για οποιαδήποτε εργασιακή θέση στον 21ο αιώνα," δήλωσε η Alison Derbenwick Miller, Vice President, Oracle Academy.

"Η εκδήλωση επιμόρφωσης του Oracle Academy προσφέρει στους εκπαιδευτικούς μια ολοκληρωμένη εμπειρία επαγγελματικής ανάπτυξης που θα τους βοηθήσει να ενισχύσουν τους φοιτητές τους δεξιότητες πληροφορικής και τεχνολογίας που θα τους επιτρέψουν να επιτύχουν επαγγελματικά στον 21ο αιώνα."

"Εδώ και περίπου 20 χρόνια, η Oracle εργάζεται για την εξέλιξη της εκπαίδευσης μέσω καινοτόμων τεχνολογικών προγραμμάτων," σχολίασε ο Dermot O'Kelly, Senior Vice President Technology, UK, Ireland & Israel.

 «Φιλοξενούμε με ιδιαίτερη χαρά την εκδήλωση επιμόρφωσης εκπαιδευτικών του Oracle Academy και το πρώτο πιλοτικό πρόγραμμα για την ύλη της Java στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτές οι εκδηλώσεις θα βοηθήσουν στην προετοιμασία των ευρωπαίων εκπαιδευτικών και φοιτητών για το μέλλον και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με εκπαιδευτικούς από όλη την Ευρώπη ώστε να φέρουμε την Πληροφορική πιο κοντά σε όλους τους φοιτητές."

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.gr don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment