Friday, July 20, 2012

ESET Hellas: επίσημος μεταπωλητής της, η IT Open Solutions

Η ESET Hellas, κατασκευάστρια εταιρεία λύσεων λογισμικού ασφάλειας από τις εξελισσόμενες απειλές του διαδικτύου για επιχειρήσεις και οικιακούς χρήστες, εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την εταιρεία IT Open Solutions, η οποία αναλαμβάνει τη μεταπώληση των προϊόντων της.


Ως επίσημος μεταπωλητής των προϊόντων της ESET, η IT Open Solutions θα διαθέσει στην Ελληνική αγορά όλα τα προϊόντα της εταιρείας. Μέσα από περισσότερα κανάλια διανομής, οι καταναλωτές έχουν πια την ευκαιρία να αποκτήσουν υψηλότερου επιπέδου προστασία στα συστήματά τους, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο προϊόν από την ευρεία γκάμα της ESET.

«Στην ESET, έχοντας ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των πελατών μας, προχωρούμε στην επέκταση του δικτύου διανομής των προϊόντων μας. Η συνεργασία με την IT Open Solutions μας δίνει τα εχέγγυα για μία υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών προς τους καταναλωτές μας», δήλωσε ο Δήμης Στρούθος, General & Operations Manager της ESET Hellas.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, καθώς η IT Open Solutions, ως επίσημος μεταπωλητής των προϊόντων της ESET, εντάσσεται στο επίσημο κανάλι διανομής της εταιρείας. Η IT Open Solutions στοχεύει να αποτελέσει έναν ισχυρό συνεργάτη για την προώθηση των προϊόντων της ESET στην Ελληνική αγορά», δήλωσε ο Παναγιώτης Μητρόπουλος,  CEO της IT Open Solutions.


ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.gr don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment