Friday, October 5, 2012

Ericsson Application Awards 2013

Τα Ericsson Application Awards δίνουν σε εσάς και την ομάδα σας την ευκαιρία να διακριθεί το δικό σας application και την ευκαιρία αναγνώρισης και διασυνδέσεων στον κλάδο των παγκόσμιων επικοινωνιών.


Αυτή τη χρονιά υπάρχουν δύο κατηγορίες: η πρώτη απευθύνεται σε φοιτητές και η δεύτερη σε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που απασχολούν λιγότερους από 100 εργαζομένους. Το concept του φετινού διαγωνισμού είναι "Apps for City Life", στο πλαίσιο του οράματος της Ericsson για τη Διαδικτυωμένη Κοινωνία στην οποία – μέσω ενός συνδυασμού mobility, ευρυζωνικότητας, cloud, εφαρμογών και υπηρεσιών– τα πάντα θα είναι συνδεδεμένα και θα ωφελούν τη ζωή μας.

Οι ομάδες θα πρέπει να αναπτύξουν μια σχετική με το concept εφαρμογή βασισμένη σε πλατφόρμα Android. Ο περσινός νικητής -στην κατηγορία των επιχειρήσεων- ανέπτυξε μία mobile εφαρμογή υγειονομικής περίθαλψης στην Κένυα. Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία των φοιτητών, έλαβε μία εφαρμογή ζωγραφικής και chat που αναπτύχθηκε στην Κίνα. Τέλος, μία ιατρο-κοινωνική πλατφόρμα που παρέχει πρόσβαση σε ιατρικές πληροφορίες που αναπτύχθηκε στην Αίγυπτο κέρδισε το βραβείο 'Technology For Good'. Συνολικά 143 ομάδες από περισσότερες από 50 χώρες έλαβαν μέρος, ενώ συνολικά υ ποβλήθηκαν 242 ιδέες, videos και εφαρμογές – διπλάσια συμμετοχή σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Φέτος, θα απονεμηθούν πολλά βραβεία  στην κάθε κατηγορία:

    Πρώτο βραβείο: € 25.000
    Δεύτερο βραβείο: €10.000
    Τρίτο βραβείο: € 5.000
    Τέταρτη  και Πέμπτη θέση: πιστοποιητικό συμμετοχής

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Ericsson Application Awards 2013 website ή επικοινωνήστε με τη διεύθυνση επικοινωνίας της Ericsson Hellas (τηλ: 210 6695100, 219 9991937).

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission



Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment