Friday, September 21, 2012

Η Microsoft παρουσίασε το νέο πληκτρολόγιο Sculpt Comfort

Η Microsoft περιγράφει με λεπτομέρειες και εικόνες στο Experience Blog της, το τελευταίο δημιούργημα του τμήματος hardware.

Ο λόγος για το Sculpt Comfort Keyboard. Το κυματοειδές σχήμα του νέου πληκτρολογίου παραπέμπει, με λίγη φαντασία, στο άλλοτε κυματοειδές λογότυπο των Windows.

Παρόλο αυτά, η διάταξη των πλήκτρων δηλώνει μια βελτίωση στην εργονομία.

Το πλήκτρο backspace μοιράζεται τον ίδιο χώρο με το space bar στο κάτω μέρος του πληκτρολογίου, Με αυτόν τον τρόπο συρρικνώνεται το space bar, κάτι που συμβιβάζει με τις μελέτες, σύμφωνα με τις οποίες οι χρήστες χρησιμοποιούν το space bar μόνο με το δεξί τους αντίχειρα. Συν τις άλλοις, αυτή η διάταξη περιορίζει τη λανθασμένη χρήση του space bar. Aυτό σημαίνει ότι το νέο πληκτρολόγιο βολεύει περισσότερο τους δεξιόχειρες, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν υπάρξει μια έκδοση του και για αριστερόχειρες.

Στα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται και τα μπλε πλήκτρα των apps στην πάνω πλευρά, τα οποία έχουν βελτιστοποιηθεί για τα Windows 8 και που προσφέρουν μια γρήγορη και άνετη εναλλαγή ανάμεσα στα apps, όπως και μια εκκίνηση τους. Η ενδεικτική τιμή του πληκτρολογίου ανέρχεται στα 59,95 δολάρια.

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission


Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment