Friday, October 4, 2013

GameWorld Party: Ένας νέος θεσμός γεννιέται

Το GameWorld.gr ανακοίνωσε ότι το πρώτο GameWorld Party ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή στο Mike's Irish Bar. Συνολικά γύρω στα 300 άτομα, gamers κάθε ηλικίας και φύλου, έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, η οποία περιείχε live on stage παρουσιάσεις, games και διαγωνισμούς.



Το GameWorld Party είναι ένα meeting point για όσους ασχολούνται με τα games και θέλουν να ενημερωθούν για αυτά μέσω παρουσιάσεων, να παίξουν και φυσικά να δηλώσουν συμμετοχή σε διαγωνισμούς. Στο πρόγραμμα των παρουσιάσεων οι συντάκτες του GameWorld παρουσίασαν τα νέα games που κυκλοφορούν και ο Γιώργος Ζώκας (Zok, SxedioB), entertainer του πρώτου YouTube gaming channel στην Ελλάδα, μαζί με τους Ορέστη-Ορφέα Δούρβα (YouTubers του καναλιού Doct8r) είχαν stand-up comedy με το κοινό, με θέμα τα games. Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Flipped Horizons, ελληνική εταιρεία ανάπτυξης που αναπτύσσει mobile games, η οποία παρ� �υσίασε τις νέες της δημιουργίες.

Μέσα στον χώρο του GameWorld Party, του οποίου η είσοδος ήταν δωρεάν, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παίξουν σε PlayStation 3, Arcade και retro κονσόλες, να δοκιμάσουν σε αποκλειστικότητα το Beyond: Two Souls που κυκλοφορεί στις 11/10 σε PlayStation 3, να δουν τα νέα mouse της Razer και να συμμετάσχουν σε κληρώσεις για Pro Evolution Soccer 2014, Diablo 3, Razer Dragon Age 2 bags και άφθονα t-shirts και αξεσουάρ. Χορηγοί και υποστηρικτές του event ήταν οι Zegetron, Seven Spots, CD Media, Sony, Tokotoukan και Otakustore.

Το GameWorld Party έκανε μια πολύ δυνατή αρχή και ήρθε για να μείνει. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του event είναι οι παρουσιάσεις δημοσιογράφων και προγραμματιστών για τα νέα games, η αλληλεπίδραση με το κοινό, η δυνατότητα των επισκεπτών να παίξουν νέα games πριν κυκλοφορήσουν και φυσικά οι άφθονοι διαγωνισμοί. Κατά συνέπεια, το GameWorld.gr ανανεώνει το ραντεβού του για το 2ο GameWorld Party το φθινόπωρο του 2014!
Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment