Friday, September 6, 2013

Η Samsung δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη

Η Samsung Electronics Hellas, χορηγός εκδηλώσεων του EuroBasket 2013 στην κατηγορία προϊόντων κινητής τηλεφωνίας, ανακοινώνει την υποστήριξή της στον Έλληνα διεθνή μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται με την έναρξη του EuroBasket 2013, της μεγαλύτερης Ευρωπαϊκής γιορτής της καλαθοσφαίρισης.



Όπως δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης: «Είναι μεγάλη μου τιμή που η Samsung, μια εταιρεία με μεγάλη συνεισφορά στον παγκόσμιο αθλητισμό, βρίσκεται δίπλα μου και ειδικότερα με αφορμή το μεγαλύτερο θεσμό του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Παράλληλα, μέσα από τη συνεργασία αυτή θα μου δοθεί η ευκαιρία να εξοικειωθώ περαιτέρω με τις νέες τεχνολογίες και συγκεκριμένα με το Galaxy S4 και τα πλέον σύγχρονα tablets που διαθέτει η εταιρεία».

Ο Μιχάλης Μόσχος, Marketing Director της Samsung Electronics Hellas, εξέφρασε τη χαρά του γι' αυτήν τη συνεργασία, δηλώνοντας ότι: «Η υποστήριξή μας στον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη ήρθε ως φυσική εξέλιξη. Η έμπρακτη υποστήριξη της εταιρείας προς τον αθλητισμό εκφράζεται για ακόμη μια φορά μέσα από τη χορηγία του EuroBasket 2013. Η δε συνεργασία με τον κορυφαίο Έλληνα διεθνή μπασκετμπολίστα δεν θα μπορούσε να αποτελεί έκπληξη. Η εταιρεία μας βρίσκεται δίπλα στις αθλητικές διοργανώσεις και τους αθλητές που προάγουν τις αξίες του «ευ αγωνίζεσ� �αι». Ευχόμαστε στο Βασίλη και όλη την Ομάδα καλή επιτυχία και είμαστε βέβαιοι ότι θα χαρίσουν αισιοδοξία και υπερηφάνεια σε όλους τους Έλληνες».

Δελτίο Τύπου
Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment