Friday, August 30, 2013

Υποστήριξη των επαγγελματιών Υγείας για την καλύτερη φροντίδα των ασθενών τους

Πόσοι ασθενείς τίθενται σε κίνδυνο ερχόμενοι σε επαφή με εξοπλισμούς και επιφάνειες γεμάτους μικρόβια; Όταν η υγεία των ασθενών βρίσκεται σε κίνδυνο, οι επαγγελματίες Υγείας χρειάζονται τον εξοπλισμό που μπορούν να εμπιστευτούν περισσότερο.



Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας που διαθέτει τις οθόνες Η/Υ Philips, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς οθονών Philips Clinical Review που διαθέτουν μια μοναδική αντιμικροβιακή επίστρωση που περιορίζει την έκθεση στα μικρόβια και τη μόλυνση.

Οι οθόνες μεγέθους 21,5 ιντσών, 24 ιντσών και 27 ιντσών υποστηρίζουν με ακρίβεια τους επαγγελματίες Υγείας στη διάγνωσή τους καθώς διαθέτουν εξαιρετικά ευκρινή και υψηλής ποιότητας πάνελ αλλά και συμβατότητα με το διεθνές πρότυπο DICOM και την τεχνολογία εικόνας Clinical-D για τη σταθερή αναπαραγωγή των χρωμάτων και των αποχρώσεων του γκρι.

Κορυφαία προτεραιότητα η πρόληψη
Στα κλινικά περιβάλλοντα η έκθεση σε παθογόνα δημιουργεί μεγάλη ανησυχία και καθοριστικός είναι ο ρόλος του διαθέσιμου εξοπλισμού καθώς μπορεί να συμβάλλει στον περιορισμό αυτής της έκθεσης.

Όλες οι οθόνες Philips Clinical Review διαθέτουν τη μοναδική τεχνολογία αντιμικροβιακής προστασίας που αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηριδίων και άλλων μικροοργανισμών με στόχο να τερματίσει την εξάπλωση της μόλυνσης.

Η απευθείας ενσωμάτωση του JIS (Japanese Industrial Standard) Z2801 στο υλικό κάλυψης της οθόνης, δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας που αναστέλλει την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Επιπλέον, οι οθόνες καθαρίζονται εύκολα με τα συνήθη προϊόντα καθαρισμού χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση της επίστρωσης - θέμα ζωτικής σημασίας για τα κλινικά περιβάλλοντα όπου ο καθαρισμός είναι ιδιαίτερα συχνός.

Εξαιρετική απόδοση εικόνας για ακριβείς διαγνώσεις
Η MMD παρουσιάζοντας τη νέα σειρά οθονών Philips Clinical Review, που διαθέτουν εξαιρετικά ευκρινή και υψηλής ποιότητας πάνελ για τέλεια αναπαραγωγή χρώματος και την καλύτερη δυνατή γωνία θέασης, δρομολογεί λύσεις για να καλύψει μια ποικιλία αναγκών της κλινικής απεικόνισης. Όλες οι οθόνες είναι διεθνώς πιστοποιημένες για χρήση σε κάθε κλινικό περιβάλλον.

Η IPS οθόνη 24 ιντσών(C240P4QPYEW) και η AMVA οθόνη 27 ιντσών(C271P4QPJEW) λειτουργούν με την τεχνολογία εικόνας Clinical-D , προσφέροντας την ακρίβεια που είναι απαραίτητη για τη σωστή διάγνωση των ασθενών.

Οι οθόνες Philips Clinical Review είναι συμβατές με το DICOM, ένα διεθνές πρότυπο για την παραγωγή, την αποθήκευση και την προβολή κλινικών εικόνων. Χάρη στην εξαιρετική διαβάθμιση των αποχρώσεων του γκρι που είναι συμβατή με το DICOM Part 14 standard, οι οθόνες αποκαλύπτουν και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Επιπλέον και τα δύο μοντέλα διαθέτουν πολύ υψηλή φωτεινότητα 300 cd / m², ιδανική για χρήση σε χώρους με έντονο φωτισμό. Έτσι οι επαγγελματίες Υγείας κάθε ειδικότητας, όπως της παθολογίας, ακτινολογίας, οδοντιατρικής ή της ορθοπεδική, μπορούν να δουν τις λεπτομέρειες πιο καθαρά και να μηδενίσουν την πιθανότητα να ξεφύγει κάτι.

Η πρωτοποριακή γκάμα περιλαμβάνει επίσης μια USB οθόνη 21,5 ιντσών που είναι ιδανική για χρήση σε κινητά κλινικά περιβάλλοντα και μπορεί να μην υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε ρεύμα. Πιο συγκεκριμένα, η USB οθόνη C221S3UCW συνδέεται εύκολα με ένα PC ή έναν φορητό υπολογιστή και παίρνει ρεύμα μέσω ενός μόνο καλωδίου USB.

Έξυπνη υποστήριξη κάθε μέρα
Όλες οι νέες οθόνες Philips Clinical Review είναι σχεδιασμένες με έξυπνα χαρακτηριστικά για να κάνουν την εργασία στα κλινικά περιβάλλοντα πιο εύκολη και αποτελεσματική.

Διαθέτουν τα κατάλληλα τροφοδοτικά για επιπλέον προστασία και απόδοση, είναι εύκολες στην τοποθέτηση και είναι εξοπλισμένες με εργονομικά χαρακτηριστικά για να μπορούν οι επαγγελματίες Υγείας να προσαρμόσουν τη γωνία θέασης στην ακριβή θέση που επιθυμούν ώστε να καταπολεμήσουν την κούραση που επιφέρει μια μακριά μέρα εργασίας.

Για την εξοικονόμηση ενέργειας, οι οθόνες 24 και 27 ιντσών διαθέτουν την τεχνολογία Philips Power Sensor, που χαμηλώνει ή σβήνει αυτόματα την οθόνη μόλις απομακρυνθεί ο χρήστης.

Η οπτική εμπειρία ενισχύεται και με άλλους έξυπνους τρόπους, έτσι οι οθόνες έχουν έτοιμες εγκατεστημένες Clinic προεπιλογές SmartText και SmartImage , με δυνατότητα βελτιστοποίησης των ρυθμίσεων ανάλογα τη χρήση. Μέσω ενός προσαρμόσιμου On-Screen Display (OSD) μενού, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν γρήγορα τη λειτουργία προβολής από εφαρμογές clinical σε εφαρμογές γραφείου.
Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment