Friday, June 14, 2013

Toshiba Satellite S: χαρακτηριστικά προηγμένης ψυχαγωγίας σε λεπτό και μοντέρνο design

Η Toshiba Europe GmbH ανακοίνωσε τη νέα σειρά φορητών υπολογιστών υψηλών επιδόσεων Satellite S, που απευθύνεται σε καταναλωτές που αναζητούν μια συναρπαστική εμπειρία πολυμέσων όταν χρησιμοποιούν έναν υπολογιστή.
Αυτοί οι ολοκληρωμένοι υπολογιστές κατάλληλοι για ψυχαγωγία έρχονται σε premium αλουμινίο και μεταλικό φινίρισμα στο μπλε του πάγου, με παρόμοια χαρακτηριστικά design με την υπόλοιπη σειρά.

Το κομψό πληκτρολόγιο με γυαλιστερό πλαίσιο και ματ πλήκτρα με επιπλέον λευκό φωτισμό LED για εύχρηστη εισαγωγή κειμένου και πλοήγηση στο μενού σε πιο σκοτεινό περιβάλλον προσφέρει στη νέα σειρά Satellite S ένα ξεχωριστό συνδυασμό λεπτής εμφάνισης και πολυμορφικής λειτουργίας. Οι Ευρωπαϊκές πωλήσεις της νέας σειράς Satellite S, που διατίθεται με οθόνη μεγέθους 39.6 cm (15.6") και 43.9 cm (17.3"), σε οθόνη αφής και μη, θα ξεκινήσουν το δεύτερο τρίμηνο του 2013.

Λειτουργίες ψυχαγωγίας á la carte
«Η Toshiba μένει πιστή στην υπόσχεσή της να προσφέρει στους καταναλωτές μια μεγάλη ποικιλία διαμορφώσεων στη σειρά Satellite S», δήλωσε ο Βασίλης Σύκαλος, Country Manager της Toshiba, Greece and Cyprus, Digital Products & Services .

Οι υπολογιστές S50, S50D, S50t και S50Dt, έρχονται με την επιλογή Intel® HD ή NVIDIA® γραφικών τα οποία προσφέρουν πιο γρήγορα και ανταποκρίσιμα γραφικά. Ο επεξεργαστής χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας ULV μας επέτρεπ ε να δημιουργήσουμε τη συσκευή πάχους μόνο 24 mm, ενώ οι υπολογιστές S70, S70D, S70t και S70Dt τροφοδοτούνται από υψηλών επιδόσεων επεξεργαστές CPUs για μια απόλυτη εμπερία πολυμέσων.

Και τα μοντέλα με οθόνη αφής είναι ιδανικά για χρήστες που θέλουν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο το λειτουργικό σύστημα Windows 8». Η ευελιξία της οθόνης αφής καθιστά τον χειρισμό και τη πλοήγηση του laptop τόσο εύκολη και έξυπνη, όσο είναι και η χρήση ενός smart phone ή tablet.

Όλα τα μοντέλα έχουν χαρακτηριστικά που είναι κατάλληλα δημιουργημένα για να μπορούν να απολαύσο� �ν οι χρήστες ψυχαγωγικές ασχολίες στον υπολογιστή, όπως τα στερεοφωνικά ηχεία Onkyo και η λειτουργία DTS Studio Sound™ audio enhancement, που εξασφαλίζουν μια μοναδική εμπειρία, κατά την αναπαραγωγή αρχείων μουσικής και soundtracks ταινιών.

Η flat Full HD ευρεία οθόνη1 με οπίσθιο φωτισμό LED και η επιλογή Blu-ray Disc™ εξασφαλίζουν μια premium ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα να μην συμπεριλαμβάνεται ο Optical Disk Drive (ODD), με αποτέλεσμα οι υπολογιστές να είναι ακόμα πιο λεπτοί και φορητοί.

Καθιστώντας το multitasking ακόμα πιο εύκολο
Η νέα σειρά&nb sp; υπολογιστών Satellite S, λειτουργώντας ως ολοκληρωμένες συσκευές πολυμέσων και ψυχαγωγίας, είναι εξοπλισμένη με μια ποικιλία επιλογών σύνδεσης. Εκτός των κοινών θυρών, συμπεριλαμβανομένης της θύρας USB 3.0  με τη λειτουργία USB Sleep-and-Charge της Toshiba, η οποία φορτίζει τις φορητές συσκευές ακόμα και όταν ο υπολογιστής είναι απενεργοποιημένος, τα μοντέλα της σειράς S, με επεξεργαστή Intel® CPU, διαθέτουν επίσης και τη λειτουργία Wi-Fi Certified Miracast™.

Αυτή η νέα τεχνολογία επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν ασύρματα περιεχόμενο πολυμέσων είτε από το κινητό σε έναν υπολογιστή, είτε από ένα φορητό υπολογιστή σε ένα συμβατο σετ τηλεόρασης, έτσι ώστε να μπορούν να απολαύσουν με την οικογένεια και τους φίλους τους ταινίες στη μεγάλη οθόνη.

Η δυνατότητα για multitasking είναι βασικό χαρακτηριστικό της νέας σειράς υπολογιστών Satellite S. Οι εφαρμογές ξεκινούν γρήγορα, χάρη στην τεχνολογία Hybrid HDD, συνδυάζοντας ένα ευρύ 1 TB HDD με ενσωματωμένο flash SSD χωρητικότητας 8 GB. Επιπλέον, χάρη στην λειτουργία Split Screen της Toshiba, η οποία είναι εγκατεστημένη σε όλα τα μοντέλα της σειράς S, πολλαπλά ενεργά παράθυ ρα οργανώνονται αυτόματα στη σειρά στην ευρεία οθόνη, καθιστώντας το multitasking μια ευχάριστη εμπειρία.

Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment